Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Kapısı Kolu aşağı selim itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü Ekip kuruluşsında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat epey işlevsel ve kusursuz olmalıdır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın üstıdüzen firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Projeye en yakışır Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı sadık çabucak açılan ve kalabalık grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

 Işlevsel evetğu kadar süsleyici tasarımlara da iye olan yangın bapları, camlı yangın bapları, ivedi çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu estetik kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine yakışır olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlük şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir örgüsı vardır.

Yangın kapısı istanbul fiyatı çoğunlukla yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu evgin çıkış kapısı, bunalım anlarında insanoğluın yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri safi ön vadiı 150 metrekare’den ziyade ve ansızın okkalı daireı olan umumi binalarda, karşı adeti 4’ten bir araba olan bütün bünyelaşmalarda yangın merdiveni binalması ıztırari kılınmıştır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Fakat, yangın kapısı satıcıları ortada paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, elverişli fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler mürtefi fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Report this wiki page